Over ons

Botel is een modern drijvend 3 sterren hotel in Amsterdam. De perfecte basis om de bruisende stad te leren kennen. Botel ligt afgemeerd op een levendige plek aan de IJ-oever: de historische NDSM-Werf. Vroeger een dynamische scheepswerf en de afgelopen tien jaar volop in ontwikkeling: nu hip, hot en trendy; festivals, evenementen, kunst, restaurants enz.!

Amstel Botel NSDM werf

Ontbijtrestaurant

In het ontbijtrestaurant met uitzicht over het water van het IJ, serveren we iedere ochtend tussen 07:00 en 10:30 uur een smakelijk Engels en continentaal ontbijtbuffet.

Botel Ontbijt

Ontspannen in de bar

De bar is elke dag open van 09.00-00.45 uur. U vindt er een pooltafel, dartbord, een flipperkast en een jukebox. En u kunt er internetten. De sfeer is er altijd goed!

Botel bar

Zonnedek en terras

’s Zomers lekker zonnen of uitwaaien op het bovendek. Geniet van een drankje op het terras en van weidse uitzicht over het IJ, en de skyline van historisch en modern Amsterdam.

Botel sundeck

24-uurs receptie

Meertalig personeel, wekservice, betaling met belangrijkste creditcards mogelijk, geld wisselen, fiets- en autoverhuur, bergruimte voor bagage, strijken schoenen poetsen, medische service (op aanvraag).

Botel Receptie

Perfecte ligging

Botel ligt afgemeerd aan de NSDM-Pier, aan de noordelijke oever van het IJ. Vanaf het Centraal Station ziet u links Botel liggen. De veerpont brengt u er snel naar toe. Maar ook met de auto bent u er zo. Hoe? Kijk bij Hoe kom je er.

Botel Veerdienst