Parkeren

Er zijn 3 parkeerterreinen voor personenauto’s en bussen in de directe omgeving (zie plattegrond)
U kunt bij de parkeerautomaten uw parkeerticket kopen.
In het gebied onder de Klaprozenweg geldt betaald parkeren van 09.00 – 19.00 uur (circa € 1.30 per uur)
Een dagkaart kost circa € 11,70.

BOTEL parking

Vergroten

Shuttle Bus

‘s Nachts vaart het NDSM-veer niet en kunt u het Buiksloterwegveer, nemen. Onze gratis shuttle bus rijdt dan heen en weer tussen Botel en dit veer.

Veerpont

Vanaf de achterzijde van het Centraal Station vaart de gratis NDSM- veerpont naar Botel. Vaartijd circa 15 minuten.

Vrijdag en zaterdag vaart de pont tot 3:00 ’s nachts.
Van zondag tot en met donderdag vaart de laatste pont om 01.49 uur.

Bekijk de veerpont dienstregeling.

Auto

Op de Ringweg Amsterdam (A10) neemt u de afslag s118 naar Tuindorp-Oostzaan. Aan het eind gaat u naar rechts. Bij de stoplichten weer naar rechts. U blijft de weg volgen. U krijgt een bocht naar links, daarna twee rotondes. Inmiddels heet de weg Klaprozenweg. Bij de Ms. van Riemsdijkweg gaat u rechtsaf. U rijdt door richting rivier en komt bij een groot parkeerterrein. Daarachter ligt de NDSM-pier waaraan Botel is afgemeerd.

GPS: navigatie instellen op Mt.Ondinaweg

Vliegtuig

Op Luchthaven Schiphol kunt u elke trein nemen naar het Centraal Station. Het laatste stukje gaat u met de veerpont (zie hierboven bij trein).

Trein

U reist met de trein naar het Centraal Station. Aan de achterzijde vertrekt de gratis veerpont naar de NDSM-Werf, de ligplaats van Botel. Lees verder bij veerpont.

Perfecte ligging

Botel ligt afgemeerd aan de NSDM-Pier, aan de noordelijke oever van het IJ. Vanaf het Centraal Station ziet u links Botel liggen. De veerpont brengt u er snel naar toe. Maar ook met de auto bent u er zo. Hoe? Kijk bij Hoe kom je er.

Botel Veerdienst

24-uurs receptie

Meertalig personeel, wekservice, betaling met belangrijkste creditcards mogelijk, geld wisselen, fiets- en autoverhuur, bergruimte voor bagage, strijken schoenen poetsen, medische service (op aanvraag).

Botel Receptie

Zonnedek en terras

’s Zomers lekker zonnen of uitwaaien op het bovendek. Geniet van een drankje op het terras en van weidse uitzicht over het IJ, en de skyline van historisch en modern Amsterdam.

Botel sundeck

Ontspannen in de bar

De bar is elke dag open van 09.00-00.45 uur. U vindt er een pooltafel, dartbord, een flipperkast en een jukebox. En u kunt er internetten. De sfeer is er altijd goed!

Botel bar

Ontbijtrestaurant

In het ontbijtrestaurant met uitzicht over het water van het IJ, serveren we iedere ochtend tussen 07:00 en 10:30 uur een smakelijk Engels en continentaal ontbijtbuffet.

Botel Ontbijt

Over ons

Botel is een modern drijvend 3 sterren hotel in Amsterdam. De perfecte basis om de bruisende stad te leren kennen. Botel ligt afgemeerd op een levendige plek aan de IJ-oever: de historische NDSM-Werf. Vroeger een dynamische scheepswerf en de afgelopen tien jaar volop in ontwikkeling: nu hip, hot en trendy; festivals, evenementen, kunst, restaurants enz.!

Amstel Botel NSDM werf